Kerst menu 2016 

23 t/m 26 december  2016

Eendenlever terrine maison met frambozen coulis en suikerbrood toast

Homemade duck liver terrine with raspberry coulis and sugar bread toast

Of/or

Inktvis, rivierkreeft, eendenlever en porcini, rode wijn saus, rode biet

Squid stuffed with crayfish, duck liver and porcini, red wine sauce and beetroot mash

Of/or

Dubbel getrokken tomaten kruiden bouillon, knoedels en kaas stengel(V)

Tomato broth with dumplings, fresh herbs and bread and cheese sticks

 

Marbré van kabeljauw filet met Noordzeekrab à la Themidor en spinazie

Filet of cod with crab à la Thermidor and spinach

Of/or

Gebraden runderstaartstuk met eendenlever (of morilles) met Madeira saus

Braised beef rump with duck liver (or morels) and Madeira sauce

Of/or

Parmentier (Ovenschotel)van rode uien compote, knoflook, paddenstoelen, kikkererwten, rode wijn saus en Gruyère (V)

Parmentier with red onions, garlic, mushrooms, chick peas, red wine sauce and Gruyère

 

Kerst dessert, cadeautjes onder de Kerstboom

Christmas dessert, presents under the tree

Of/or

Assortiment van 4 verschillende kaassoorten

Cheese platter with 4 different kinds of cheese

Of/or

Koffie met 4 dessert hapjes

Coffee served with 4 bite size desserts

 

Heeft u een allergie, vraag het personeel dan om advies

Do you have an allergy, please ask the staff for advise